ROGLA, RESNIK

77,00 EUR/m2

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija Savinjska
Kraj Rogla
Velikost: 627 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-045-21
627 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, v osrčju pohorskih gozdov, prodamo. Cena: 77,00 EUR/m²

Dodaten opis: zazidljivo zemljišče; površina zemljišča: 627 m²; primernost gradnje: gradnja počitniškega objekta;  priključki: v bližini zemljišča; dodatno: možnost nakupa dveh sosednjih zemljišč velikosti 555 m² in 532 m² ali celote (vseh treh zemljišč) skupne velikosti 1.714 m²; okolica: možnosti za sprehode in rekreacijo, gobarjenje, odkrivanje skritih kotičkov Rogle (razgledni stolp, koča Pesek, Lovrenška jezera, …), kopanje v Termah Zreče (oddaljenost 15 kilometrov oz. 10 min vožnje z avtomobilom) ali v hotelu Planja Rogla (oddaljenost 4 kilometre); posebnosti: svež zrak, zdravilna klima, nadmorska višina; opomba: podatki o površini zemljišča so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS

Lokacija: Rogla, Resnik, le 4 km do smučarskega centra na Rogli, blizu manjšega naselja počitniških hiš, ob glavni cesti na Roglo

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.