ROGLA

190.000,00 EUR

Prodaja: Počitniški objekt, Vikend
Regija Savinjska
Kraj Rogla
Velikost: 102 m2
Parcela: 54 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: adaptirano l. 2020
zgrajeno leta 1980
EI: Ni podatka
Šifra: P-036-20
102 m², vikend, zgrajen l. 1980, adaptiran l. 2020, 54 m² zemljišča, obnovljen in opremljen, na idilični lokaciji, prodamo. Cena: 190.000,00 EUR

Opis: V turističnem naselju na Rogli je naprodaj vikend, počitniška hišica, zasnovan v dveh etažah (P+M). Gradnja je klasična, kombinacija kamna in lesa. Po podatkih Geodetske uprave RS je stavba velikosti 102 m² in pripadajoče zemljišče velikosti  54 m². Prodaja se opremljen. Strešna kritina je pločevinasta (posuta), streha je izolirana, vgrajeno je plastično stvabo pohištvo. Obnovljen je bil leta 2020. Primerno za ljubitelje narave in rekreativce.

Lokacija: Rogla, oddaljeno cca 100 m od smučarskega centra in hotelov

Razporeditev: PRITLIČJE: predprostor, dnevna soba, kuhinja z jedilnico, shramba, kopalnica s straniščem, dva odlagalna prostora (vsak prostor ima lasten zunanji vhod); MANSARDA: dve sobi

Priključki: vodovodni priključek, električni priključek in kabelska televizija

Ogrevanje: električni radiatorji

Obnova: leta 2020 (streha, okna, vhodna vrata, vodovodne inštalacije)

Oprema: vso pohištvo je všteto v ceno

Okolica: gozdovi in travniki, možnosti za sprehode in rekreacijo, smučanje, gobarjenje, odkrivanje skritih kotičkov Rogle (razgledni stolp, koča Pesek, Lovrenška jezera, …), kopanje v Termah Zreče (oddaljenost cca 16 kilometrov)

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

Prednosti: lokacija, lega, obnova, oprema, narava in sveži čist zrak

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.