ŠENTJUR, DOLGA GORA

69.000,00 EUR

Prodaja: Vikend, Bivalen
Regija Savinjska
Kraj Šentjur
Velikost: 98 m2
Parcela: 1218 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1973
EI: Ni podatka
Šifra: P032-23
98 m², bivalen, zgrajen l. 1973, 1.218 m² zemljišča, s hišno številko, prodamo. Cena: 69.000,00 EUR

Pobegnite v objem narave in uživajte v vikendu s prečudovitim razgledom na okoliško hribovje, kjer se boste lahko spočili, občudovali osupljive vrhove in se pustili prevzeti miru in lepoti narave.

Dodaten opis: vikend, s hišno številko; stavba: velikost: 98 m², etažnost: K (klet) + P (pritličje) + M (mansarda), leto izgradnje: 1973; zemljišče: 1218 m², namenska raba: stavbno zemljišče in kmetijsko zemljišče;  ogrevanje: kaminska peč na trdo gorivo; priključki: voda, elektrika in greznica; dostop: asfaltiran, zadnjih cca 100 m kolovozna pot; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo; posebnost: čudoviti razgled na okoliško hribovje; priložnost nakupa: za tiste, ki iščejo svoj kotiček v naravi z razgledom in mir; opomba: podatki o velikosti zemljišča, stavbe in namenski rabi zemljišča (vir: Geodetske uprave RS)

Lokacija: Šentjur, Dolga Gora

Razporeditev: KLET: vinska klet; PRITLIČJE: hodnik osrednji prostor z izhodom na balkon, kuhinja, kopalnica: MANSARDA: nižja soba z ležišči

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, kvaliteta, strokovnost, varnost, zaupanje, prilagodljivost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.