SLOVENSKA BISTRICA, CENTER

59.500,00 EUR

Prodaja: Poslovni prostor, Gostinski lokal
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 117.5 m2
Nadstropje: P
Leto: adaptirano l. 2003
zgrajeno leta 1800
EI: G (210 - 300 kWh/m2a)
Šifra: P-053GP-16
117,5 m², gostinski lokal, zgrajen l. 1800, adaptiran l. 2003, pritličje, prodamo. Cena: 59.500,00 EUR

Opis: poslovni prostor, trenutno preurejen v gostinski lokal, nahaja se v pritličju poslovno stanovanjske stavbe, stavba sestoji iz pritličja (poslovni del s tremi poslovnimi prostori) in nadstropja (stanovanjski del s tremi stanovanji), poslovni prostor ima lastne sanitarije, opremljen, prenovljen in v solidnem stanju

Lokacija: Slovenska Bistrica, center

Ogrevanje: skupna centralna kurjava na olje, plinski priključek napeljan do stavbe

Priključki: vsi

Oprema: vsa oprema je všteta v kupnino

Obnova:prenova notranjosti poslovnega prostora in obnova fasade je bila izvršena leta 2003, streha na objektu je bila prenovljena leta 1960

Okolica:park, zelene površine, možnosti za sprehode in rekreacijo, v neposredni bližini se nahajajo osnovni šoli, gimnazija, vrtci, trgovine, pošta, lekarna, zdravstveni dom, banka, ….

Parkiranje:na notranjem dvorišču stavbe, na prostem

Vseljivo: po dogovoru

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo kot etažna lastnina

PREDNOSTI: lokacija, okolica, obnova, oprema

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.