SLOVENSKA BISTRICA, CENTER

150.000,00 EUR

148.000,00 EUR

Prodaja: Poslovni prostor, Kombiniran prostor
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 208 m2
Parcela: 651 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1949
EI: EI v izdelavi
Šifra: P-049-20
208 m², kombiniran prostor, zgrajen l. 1949, 651 m² zemljišča, z zemljiščem, center mesta, možnost širitve, prodamo. Cena: 148.000,00 EUR

Opis: poslovno stanovanjski objekt; sestoji iz dveh etaž (pritličje in nadstropje); pritličje objekta v izmeri 98 m² predstavlja poslovni del - trgovino; nadstropje objekta v izmeri 110 m² predstavlja stanovanjski del, ki se lahko po želji kupca preuredi v več stanovanj. Objektu pripada tudi večje zemljišče velikosti 651 m².

Lokacija: Slovenska Bistrica, center

Priključki: vsi

Okolica: center mesta,v bližini trgovine, pošta, banke...

Parkiranje: na parkirišču pred objektom ali na zelenici za objektom

Vseljivo:  po dogovoru

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, lega, več posameznih delov, večje zemljišče

Nudimo:  urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.