SLOVENSKA BISTRICA, CENTER

99.000,00 EUR

Prodaja: Poslovni prostor, Prostor za storitve
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 62.9 m2
Nadstropje: P
Leto: adaptirano l. 2010
zgrajeno leta 1800
EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)
Šifra: P-054-21
62,9 m², prostor za storitve, zgrajen l. 1800, adaptiran l. 2010, pritličje, na vidni, frekventni in dostopni lokaciji, prodamo. Cena: 99.000,00 EUR

Opis: poslovni prostor, prostor za storitve; lega v stavbi: pritličje; površina:  62,90 m²; leto izgradnje stavbe: 1800; obnova: leta 2010, nazadnje: nova vhodna vrata; primernost: za različne dejavnosti, raznovrstne storitve (raznovrstne pisarne, razstavni prostor, trgovina, salon, optika in drugo); stanje: redno vzdrževano in obnovljeno; ogrevanje: etažna centralna kurjava s pečjo na elektriko (santarije); sanitarije: lastne; dodatno: velika izložbena okna; priključki: vsi; dostop: lahko dostopno, dostop z javnega parkirišča; parkiranje: večje javno parkirišče pred poslovnim prostorom; prednosti: lokacija, dostop, parkiranje, pritličje, redno vzdrževanje in obnova, izložbena okna;  opomba: podatki o površini poslovnega prostora in letniku izgradnje stavbe so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS;

Razporeditev: osrednji prostor, manjši prostor in sanitarije

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.