SLOVENSKA BISTRICA, LESKOVEC

88.000,00 EUR

82.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 71.4 m2
Parcela: 1007 m2
Nadstropje: P+M
Leto: adaptirano l. 2006
zgrajeno leta 1990
EI: Ni podatka
Šifra: P-061-18
71,4 m2, samostojna, zgrajena l. 1990, adaptirana l. 2006, 1.007 m2 zemljišča, P+M, s teraso, garažama in pomožnim objektom, na ravni in sončni legi, prodamo. Cena: 82.000,00 EUR

Opis: Naprodaj je manjša hiša, ki sestoji iz pritličja in mansarde.  Nahaja se na ravni in sončni legi. Dostop do mansarde omogočajo zložljive podstrešne stopnice. Ob hiši se nahaja pokrita terasa, do katere se dostopa iz dnevne sobe.Hiša ima vgrajena lesena okna in vrata.Na zemljišču stojita dva pomožna objekta,v naravi predstavljata kovinsko garažo velikosti 15 m2 in nestanovanjsko stavbo (delavnica in hlev). Navedene  velikosti stavb in zemljišča so povzete po podatkih Geodetske uprave RS. Zemljišče je prostorno in zasajeno s sadnim drevjem in sadnim ter okrasnim grmičevjem, na delu zemljišča so urejene vrtne grede. Načrt zemljišča se nahaja med galerijo slik tega oglasa. Hiša je primerna za bivanje dveh oseb.

Lokacija: Slovenska Bistrica, Leskovec pri Pragerskem,  iz Slovenske Bistrice cca 4,5 km in cca 2,5 km  iz Pragerskega in do avtocestnega priključka Slovenka Bistrica-sever

Razporeditev: PRITLIČJE: garaža, kurilnica, hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica in kopalnica s straniščem; MANSARDA: soba

Priključki: voda, elektrika, telefon in internet

Ogrevanje: centralna kurjavo s pečjo na olje in drva

Obnova: redno vzdrževanje, strešna kritina je bila zamenjana leta 2006

Parkiranje: možnost parkiranja v garažah in na prostem

Okolica: zelena, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura se nahaja v Pragerskem in Slovenski Bistrici  (zdravstveni dom, lekarna, vrtec, osnovna šola, trgovine, banka, pošta, avtobusna postaja, železniška postaja, ….)

Vseljivo: takoj

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lega, terasa, garaži, okolica, redno vzdrževanje in večja kvaliteta bivanja

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Vabimo vas, da si našo dodatno ponudbo ogledate  na www.zoro.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478

ZORO nepremičnine

Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica

Kontakt: 041 543 478, 02 8183 053,

Email: info@zoro.si

Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.