SLOVENSKA BISTRICA, LUKANJA

135.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Za investicijo
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 1433 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-015-23
1.433 m², za investicijo, priložnost za investicijo: gradnja nadomestnega gostinsko-turističnega objekta, prodamo. Cena: 135.000,00 EUR

PRILOŽNOST za INVESTICIJO - gradnja nadomestnega gostinsko-turističnega objekta!

Sredi Pohorskih gozdov, na nadmorski višini 1193 m, je na prodaj zemljišče s stavbo, delno pogorela gostinsko nastanitvena stavba z muzejem, v solasti občine. V okolici se nahajajo turistične točke Šumik (5 km), Areh (11km) Pesek (13 km), Rogla (16 km) in drugo. Zaradi svoje bližine teh turističnih točk, predstavlja odlično priložnost za gradnjo nadomestnega gostinsko-turističnega objekta.

Iztočna točka za pohodnike, kolesarje, gobarje in druge ljubitelje aktivnosti v naravi. Sprehodimo se lahko do Črnega jezera, taborišča Pohorskega bataljona in koče na Šumiku. V bližini so Trije kralji (smučišče), razgledni stolp na Adamovem vrhu in drugo.

Na zemljišču velikem 1.433 m² trenutno stoji del stavbe, ki ni pogorel, in sicer kletna etaža stavbe in muzej (last občina).

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, kvaliteta, strokovnost, varnost, zaupanje, prilagodljivost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.