SLOVENSKA BISTRICA, OKOLICA

150.000,00 EUR

120.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 152 m2
Parcela: 2396 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 2003
EI: Ni podatka
Šifra: P-001-23
152 m², samostojna, zgrajena l. 2003, 2.396 m² zemljišča, trije objekti, večje zazidljivo zemljišče, prodamo. Cena: 120.000,00 EUR

Dodaten opis: stavbni kompleks treh stavb skupne površine 152 m²:  starejša hiša (leto izgradnje 1900, površina 70 m²), gospodarsko poslopje (leto izgradnje 1977, površina 12 m²) in novejša hiša (leto izgradnje 2003, površina 70 m²); zemljišče: 2.396 m²; osnovna namenska raba zemljišča je opredeljena kot stavbno zemljišče (100 %); priključki: elektrika, voda in greznica; ogrevanje (novejša hiša): kaminska peč; lega: ravna in sončna; strešna kritina: pločevinasta; okna in vrata: lesena; dostop: asfaltirana cesta ob regionalni cesti; vseljivo: po dogovoru; posebnost: lokacija, lega, prostornost zemljišča; drugo: možnost odprodaje dela zemljišča; možnost dograditve, rekonstrukcije ali spremembe v stanovanjsko poslovni objekt; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo; okolica: narava, zelene površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; opomba: podatki o velikosti zemljišča ter letniku izgradnje stavb (vir: Geodetske uprave RS), podatki o namenski rabi zemljišča (vir: PISO Občina Slovenska Bistrica)

Lokacija: Slovenska Bistrica, okolica, 4 km do Slovenske Bistrice, do avtocestnega priključka 5 km

Razporeditev (novejša hiša): KLET: garaža in klet; PRITLIČJE: hodnik, kuhinja z jedilnico, dneva soba in kopalnica s straniščem

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, strokovnost, zaupanje, prilagodljivost, odzivnost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.