SLOVENSKA BISTRICA, OKOLICA

25.500,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 853 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-044-23
853 m², zazidljiva, panoramski pogled, na sončni legi, prodamo. Cena: 25.500,00 EUR

V okolici Slovenske Bistrice je naprodaj ZEMLJIŠČE s ČUDOVITIM PANORAMSKIM POGLEDOM. Ima sončno lego, orientirano je v smeri jugo-zahod. Možnost dokupa 1392 m² sosednjega zemljišča.

Dodaten opis: zazidljivo zemljišče, s panoramskim pogledom;  velikost: 853 m²; namenska raba prostora: delno stavbno (cca 444 m², na načrtu zemljišča v galeriji slik označeno z rdečo barvo) in delno kmetijsko zemljišče; dimenzija: 30 m (širina) x 30 m (dolžina);  priključki: v bližini zemljišča; orientiranost: jugo-zahod;  lega: sončna; možnost dokupa zemljišča: 1392 m² sosednjega zemljišča; opomba: podatki o velikosti zemljišča (vir: Geodetska uprava RS), podatki o namenski rabi zemljišča (vir: PISO  Občina Slovenska Bistrica);

Lokacija: Slovenska Bistrica, okolica, Farovec; oddaljenost od večjih krajev: Slovenska Bistrica cca 8 km, Laporje cca 4 km

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, kvaliteta, strokovnost, varnost, zaupanje, prilagodljivost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.