SLOVENSKA BISTRICA, OKOLICA

85.000,00 EUR

70.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 101.6 m2
Parcela: 617 m2
Nadstropje: P+1+M
Leto: zgrajeno leta 1989
EI: Ni podatka
Šifra: P-034-18
101,6 m², samostojna, zgrajena l. 1989, 617 m² zemljišča, P+1+M, na sončni legi, prodamo. Cena: 70.000,00 EUR

Opis: Prodaja se samostojna stanovanjska hiša na sončni legi. Hiša je grajena je v hrib, klasične opečne gradnje, zasnovana  je v treh etažah (pritličje/delno klet, nadstropje in mansarda). Vsaka etaža ima lasten vhod. V nadstropju hiše sta dva ločena vhoda, vhod za stanovanjsko enoto v nadstropju in vhod za stanovanjsko enoto v mansardi. Hiša ima v srednji in zgornji etaži balkon. Vgrajena so lesena okna. Pripadajoče zemljišča je razgibano, pod naklonom. Primerno za bivanje večje družine ali dveh družin. Možnost menjave za stanovanje v Slovenski Bistrici.

Lokacija: Slovenska Bistrica, izven mestnega vrveža, do Slovenske Bistrice samo cca 2 km

Razporeditev: SPODNJA ETAŽA: dve kleti; NADSTROPJE: kuhinja z jedilnico, dve sobi, kopalnica s straniščem, shramba in še ena kopalnica (za potrebe mansarde); MANSARDA: kuhinja z jedilnico, dnevni prostor in spalnica

Priključki: vsi, skupni števec

Ogrevanje: nadstropje je ogrevano s štedilnikom na trdo gorivo, mansarda pa je bila ogrevana z električnimi radiatorji

Obnova: redno vzdrževanje

Okolica: zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura se nahaja v Slovenski Bistrici (vrtec, osnovna šola, avtobusna postaja, pošta, trgovine ,…)  

Vseljivo: po dogovoru

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, okolica, narava, večja kvaliteta bivanja

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Vabimo vas, da si našo dodatno ponudbo ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.