SLOVENSKA BISTRICA, OKOLICA

199.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 250 m2
Parcela: 712 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: adaptirano l. 2021
zgrajeno leta 1920
EI: Ni podatka
Šifra: P-040-21
250 m², samostojna, zgrajena l. 1920, adaptirana l. 2021, 712 m² zemljišča, prodamo. Cena: 199.000,00 EUR

Dodaten opis:  hiša z gostinskim lokalom, trenutno gostinski lokal ne obratuje in ima še veljavno uporabno dovoljenje ter v hiši predstavlja dnevno sobo in zimski vrt;  etažnost: K+P+M (klet, pritličje in mansarda); površina stavbe: 139,10 m²; površina zemljišča:  712 m²; leto izgradnje stavbe: 1920;obnova: fasada Demit debeline 10 cm (leta 2015), kuhinja (leta 2018), peč za centralno kurjavo (leta 2019), talne obloge (laminat) v dnevni sobi (leta 2021); stavbno pohištvo: plastično (PVC); gradnja: klasična; priključki: elektrika, voda, KTV in greznica; ogrevanje: centralna kurjava s pečjo na trdo gorivo; dodatni objekti: nadstrešek za avtomobile (za dva avta) in delavnica (lesena, spojena s hišo zadaj) ;  lega: sončna; infrastruktura: osnovna šola (300 m), vrtec (400 m), avtobusna postaja (pred hišo), trgovina (100 m) , vsa enaka in preostala potrebna infrastruktura se nahaja v Slovenski Bistrici; okolica: mirna in zelena, možnosti za sprehode in rekreacijo; opomba: podatki o površini zemljišča in stavbe so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS

Razporeditev: KLET: klet (3x); PRITLIČJE: hodnik, dnevna soba z zimskim vrtom, garderobna soba, kuhinja z jedilnico, kopalnica s straniščem, kurilnica, pralnica, delavnica; NADSTROPJE: hodnik, soba (5x);

Lokacija: Slovenska Bistrica, okolica, od Slovenske Bistrice oddaljeno cca 4,5 km

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.