SLOVENSKA BISTRICA, URH

10.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Kmetijsko zemljišče
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 1697 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI:
Šifra: P-026-20
1.697 m², kmetijsko zemljišče, v naravi, obdano z gozdom, prodamo. Cena: 10.000,00 EUR

Opis:  Prodaja se večje zemljišče, po osnovni namenski rabi opredeljeno kot delno kmetijsko in delno gozdno zemljišče (gozd).  Nahaja se v prijetni okolici z gozdovi in travniki, na nadmorski višini 900 m. Po podatkih Geodetske uprave RS je velikosti 1697 m², od tega 1600 m² gozda. Lega zemljišča je ravna. Podana je pobuda za spremembo namenske rabe zemljiščaPrimerno za ljubitelje narave in rekreativce.

Lokacija: Slovenska Bistrica, Urh, iz Slovenske Bistrice oddaljeno cca 10 km

Priključki: voda (vaški vodovod)

Okolica: gozd in travniki, možnosti za sprehode in rekreacijo, gobarjenje, odkrivanje skritih kotičkov narave

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

Prednosti: lega, narava, svež zrak

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.