SLOVENSKA BISTRICA, VISOLE

69.900,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 102 m2
Parcela: 1349 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: adaptirano l. 1997
zgrajeno leta 1920
EI: Ni podatka
Šifra: P-020-18
102 m², samostojna, zgrajena l. 1920, adaptirana l. 1997, 1.349 m² zemljišča, z razgledom, na sončni legi, prodamo. Cena: 69.900,00 EUR

Opis: Naprodaj je hiša, zasnovana v treh etažah, ki so klet, pritličje in mansarda.  Po podatkih Geodetke uprave RS je zemljišče velikosti 1.349 m². Nahaja se na sončni legi, z lepim razgledom. Ob hiši se nahajata vrt in pomožni gospodarski objekt. V letni kuhinji pomožnega gospodarskega objekta je krušna peč. Zemljišče je posajeno s sadnim drevjem, vinsko trto (vinograd) in okrasnim grmičevjem. Dostopno z glavne ceste.

Lokacija: Slovenska Bistrica, Visole, do Slovenske Bistrice cca 2,5 km

Razporeditev: HIŠA: KLET: vinska klet in večji kletni prostor; PRITLIČJE: veranda, hodnik, dve sobi, kopalnica s straniščem, kuhinja z jedilnico in dnevna soba z izhodom na teraso; MANSARDA: neizdelano podstrešje z izdelano sobo; POMOŽNI GOSPODARSKI OBJEKT: letna kuhinja, prostor za živali in prostor za drva

Priključki: vsi

Ogrevanje: centralna kurjava na plin, kot dodaten vir ogrevanja služi štedilnik na trdo gorivo v kuhinji

Obnova: strešna kritina je bila zamenjana leta 1997, pred leti so bila lesena okna delno zamenjana s PVC okni, manjša postopna obnovitvena dela

Okolica: zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura se nahaja v Slovenski Bistrici (vrtec, osnovna šola, avtobusna postaja, pošta, trgovine, …)  

Vseljivo: takoj

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

Prednosti: okolica, lega, razgled, narava, večja kvaliteta bivanja 

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.