SLOVENSKA BISTRICA, VRHOLE PRI LAPORJU

180.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 112 m2
Parcela: 3113 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1985
EI: Ni podatka
Šifra: P-024-23
112 m², samostojna, zgrajena l. 1985, 3.113 m² zemljišča, opremljena, z večjim zemljiščem, prodamo. Cena: 180.000,00 EUR

NAPRODAJ je OPREMLJENA HIŠA z VEČJIM ZEMLJIŠČEM V okolici Slovenske Bistrice.

Dodaten opis: opremljena hiša z večjim zemljiščem; podatki o hiši: 112 m², etažnost: K+P+M, leto izgradnje  1985; PVC okna (leto 2013), fasada Demit (debelina 10 cm); podatki o zemljišču: 3.113 m², osnovana namenska raba opredeljena kot delno stavbno (cca 700 m²) in delno kmetijsko zemljišče, predstavlja travne površine s posajenim sadnim drevjem in grmičevjem; priključki: elektrika, voda in greznica; ogrevanje: hiša: centralna kurjava s pečjo na olje in drva; sanitarna voda: sončnim kolektorji; klimatizacija: klima v pritličju in mansardi; stanje: redno vzdrževano; pomožni objekti: garaža, lopa in dve brunarici; dostop: asfaltirana cesta; vseljivo: takoj;  ogledi: možni po predhodnem dogovoru; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo; opomba: podatki o velikosti zemljišča in objekta ter letniku izgradnje objekta (vir: Geodetske uprave RS)

LokacijaSlovenska Bistrica, Vrhole pri Laporju, do Slovenska Bistrice cca 8,5 in do Laporja cca 4 km; vsa potrebna infrastruktura (osnovna šola, vrtec, ...) se nahaja v Laporju in Slovenski Bistrici

Razporeditev: KLET: kurilnica, večnamenski prostor in shramba; PRITLIČJE:  dnevna soba, kuhinja z jedilnico (izhod na teraso), kopalnica s straniščem, hodnik in trije shrambni prostori; MANSARDA: dve sobi (vsaka s svojim balkonom) ;

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, strokovnost, zaupanje, prilagodljivost, odzivnost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si .

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.