SLOVENSKA BISTRICA, ZGORNJA POLSKAVA

149.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 149.4 m2
Parcela: 929 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: adaptirano l. 2018
zgrajeno leta 1972
EI: Ni podatka
Šifra: P-004-23
149,4 m², samostojna, zgrajena l. 1972, adaptirana l. 2018, 929 m² zemljišča, z delavnico, na ravni in sončni legi, prodamo. Cena: 149.000,00 EUR

Dodaten opis: samostojna hiša s pomožnim objektom (dimenzija: cca 6 m x 7m, delavnica in kletni prostor); stavba: 149,40 m², etažnost: P+1N, izgrajena leta 1972, delno obnovljena); zemljišče: velikost 929 m², osnovna namenska raba zemljišča je opredeljena kot stavbno zemljišče (površine razpršene poselitve, 100 %); obnova stavbe: leta 2018 zamenjana strešna kritina; priključki: elektrika, voda, …; ogrevanje: centralna kurjava s pečjo  na kurilno olje, kot pomožen vir ogrevanja štedilnik v kuhinji; strešna kritina:  kritina Valovitka; okna in vrata: lesena in plastična; fasada: navadna; lega: ravna in sončna;  dostop: asfaltirana cesta; vseljivo: po dogovoru; parkiranje: garaža v hiši, dvorišče;  posebnost: pomožni objekt kot delavnica in kletni prostor velikosti cca 6 m x 7m ter lega; opomba: podatki o velikosti zemljišča in stavbe ter letniku izgradnje stavbe (vir: Geodetske uprave RS), podatki o namenski rabi zemljišča (vir: PISO Občina  Slovenska Bistrica)

Lokacija: Slovenska Bistrica, Zgornja Polskava; cca 6 km od Slovenske Bistrice in avtocestnega priključka

Razporeditev: PRITLIČJE: kletni prostor, kurilnica, hodnik, soba (kmečka), kopalnica s straniščem in garaža; 1.NADSTROPJE:  dnevna soba (izhod na balkon), kuhinja z jedilnico (izhod na balkon), 2 x soba, kopalnica in stranišče 

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, strokovnost, zaupanje, prilagodljivost, odzivnost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.