SLOVENSKA BISTRICA, ZGORNJA

99.900,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 102.4 m2
Parcela: 2386 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1757
EI: Ni podatka
Šifra: P-002H-18
102,4 m², samostojna, zgrajena l. 1757, 2.386 m² zemljišča, stavbni kompleks, z večjim zemljiščem, na sončni legi, ob potoku, v objemu narave, prodamo. Cena: 99.900,00 EUR

Opis: Prodaja se stavbni kompleks, ki sestoji iz hiše in gospodarskega poslopja. Ima hišno številko. Pripadajoče zemljišče je v celoti stavbno/zazidljivo zemljišče. Po podatkih Geodetske uprave RS je pripadajoče zemljišče velikosti 2.386 m², površina stavbnega kompleksa 102,40 m² in leto izgradnje stavbnega kompleksa 1757. Na zemljišču se nahaja tudi studenec. Nahaja se na sončni legi in mirni lokaciji, ob potoku. Primerno za tiste, ki si želijo večjo posest in s tem več zasebnosti.

Lokacija: Slovenska Bistrica, Zgornja Bistrica, od Slovenske Bistrice oddaljeno samo 600 m, smer Bistriški vintgar, naselje družinskih hiš

Priključki: v neposredni  bližini 

Okolica: narava, zelene površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; v Slovenski Bistrici se nahaja vsa potrebna infrastruktura (zdravstveni dom, lekarna, vrtci, osnovni šoli, srednja šola z gimnazijo, banka, zdravstveni dom, lekarna, trgovine, …)

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

Prednosti: lokacija, okolica, lega, hišna številka

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.