SLOVENSKA BISTRICA

139.000,00 EUR

134.000,00 EUR

Prodaja: Stanovanje, 3,5-sobno
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 109 m2
Nadstropje: 2
Leto: zgrajeno leta 1956
EI: Ni podatka
Šifra: P-054-22
109 m², 3,5-sobno, zgrajeno l. 1956, 2. nad., z balkonoma, kletjo in drvarnico, prostorno, funkcionalno razporejeno, z veliko steklenimi površinami, prodamo. Cena: 134.000,00 EUR

Na odlični lokaciji prodamo klimatizirano 3,5 sobno stanovanje z dvema balkonoma, kletjo in drvarnico.  Ponaša se s funkcionalnim tlorisom, prostornostjo in veliko steklenimi površinami, ki prinašajo v prostore veliko svetlobe in s tem naredijo bivanje v stanovanju še prijetnejše.

Dodaten opis3,5 stanovanje, z dvema balkonoma, kletjo, drvarnico in skupnimi prostori; lega v stavbi: 2. nadstropje večstanovanjske stavbe; velikost: 109 m² (všteta velikost balkonov, kleti in drvarnice); leto izgradnje stavbe:1956; orientiranost: jug: osrednji prostor  z izhodom na balkon; pomožni prostori: dva balkona, klet (kletna etaža) in drvarnica (kletna etaža); skupni prostori (kletna etaža): kolesarnica, pralnica in sušilnica; obnova: stanovanje: pred leti so bila zamenjana okna in vhodna vrata; stavba: nova vhodna vrata; priključki: vsi (elektrika, voda, ...);  ogrevanje: centralna kurjava (peč na kurilno olje, nahaja se v kleti), priključek za zemeljski plin je pripeljan do vhodnih vrat stanovanja; klima: da; vseljivotakoj; parkiranje: parkirišče ob objektu, na prostem; infrastruktura: osnovna šola, vrtec, avtobusna postaja, zdravstveni dom, lekarna, … se nahajajo v neposredni bližini; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo kot etažna lastnina; okolica: mirna in zelena, ponuja številne možnosti za sprehode in rekreacijo v naravi (Bistriški vintgar, Ančnikovo gradišče, …); ogledi: možni po predhodnem dogovoru;  posebnosti stanovanja: lokacija, funkcionalna razporeditev, prostornost, velike steklene površine, klima, pomožni in skupni prostori; opomba: podatki o velikosti stanovanja in letniku izgradnje stavbe (vir: Geodetska uprava RS);

Lokacija: Slovenska Bistrica

Razporeditev: predprostor/hodnik, 3 x soba, osrednji prostor (dnevna soba in jedilnica, izhod na balkon), kuhinja, shramba, kopalnica  straniščem, hodnik (izhod na balkon) in stranišče; 

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, strokovnost, zaupanje, prilagodljivost, odzivnost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si .

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.