SLOVENSKA BISTRICA

240.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 193 m2
Parcela: 702 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: EI v izdelavi
Šifra: P-052-19
193 m², samostojna, zgrajena l. 2004, 702 m² zemljišča, dobra lokacija, ob gozdu, savna, bazen, ob potoku, prodamo. Cena: 240.000,00 EUR

Opis: Samostojna hiša z večjim  urejenim zemljiščem se nahaja na idilični lokaciji, ob gozdu in potoku. Hiša ima čudovito odprto teraso v pritličju. Dokončno zgrajena in vseljena je bila leta 2004. Vgrajena ima PVC okna. Po podatkih Geodetske uprave RS je pripadajoče zemljišče velikosti 702 m² in  hiša velikosti 193 m². Dostop do hiše je urejen po asfaltni cesti. V hiši ostane savna za dve osebi in večji montažni bazen.

Idilična lokacija ob gozdu in potoku je idealna za tiste, ki si želijo po napornih dneh umakniti iz mestnega vrveža ter uživati v zeleni in mirni okolici.

Lokacija: Slovenska Bistrica 

Razporeditev: PRITLIČJE: hodnik, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, soba, kopalnica z WC-jem, kurilnica, shramba, stopnišče;  MANSARDA: hodnik, 3 x soba, garderobna soba in kopalnica z WC-jem.

Ogrevanje: centralna kurjava na olje in drva

Priključki: vsi

Okolica: mirna in zelena, nudi številne možnosti za sprehode in rekreacijo; v bližini se nahaja šola, vrtec, zdravstveni dom, trgovina...

Vseljivo: po dogovoru

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, novejša gradnja, savna, moderna razporeditev

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo:  urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478

ZORO nepremičnine

Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica

Kontakt: 041 543 478, 02 8183 053,

Email: info@zoro.si

Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.