SLOVENSKA BISTRICA

119.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 332 m2
Parcela: 774 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-030-20
332 m², samostojna, zgrajena l. 1931, 774 m² zemljišča, visokopritlična, na atraktivni lokaciji ter ravni in sončni legi, prodamo. Cena: 119.000,00 EUR

V neposredni bližini centra Slovenske Bistrice je naprodaj večja visokopritlična meščanska hiša s kletno etažo. Zraven hiše se nahaja garaža kot samostojen objekt. Hiša z garažo je skupne velikosti cca 332 m² (20 m x 12 m x 9,4 m). Hiša in garaža sta klasične opečne gradnje. Po podatkih Geodetske uprave RS je  velikost pripadajočega zemljišča 774 m² (cca 31m x 25m). Hiša ima vgrajena velika okna s polkni, ki nudijo bivalnim prostorom veliko svetlobe. Fasada je klasična in preprosto členjena z okenskimi okvirji. Z izdelavo mansarde v hiše lahko pridobite več bivalnega prostora ali hišo preuredite v večstanovanjsko stavbo (izdelava več stanovanj). Zaradi lokacije je hiša primerna za spremembo dela hiše v poslovni del za opravljanje mirne dejavnosti.  

Lokacija: Slovenska Bistrica, nedaleč od centra mesta, atraktivna lokacija

Razporeditev: KLETNA ETAŽA: kurilnica, in tri kleti; PRITLIČJE: hodnik, dnevna soba, 4 sobe, kuhinja, jedilnica, kopalnica in stranišče.

Lega: ravna in sončna

Talne obloge: klasični parket v sobah

Ogrevanje: centralna kurjava na drva ali olje 

Priključki: elektrika,voda, plin, kabelska televizija

Prednosti: lokacija, lega, bivalni prostori samo v pritlični etaži, možnost izdelave več stanovanj

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Vabimo vas, da si našo dodatno ponudbo ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.