SLOVENSKA BISTRICA

275.600,00 EUR

Prodaja: Stanovanje, 3,5-sobno
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 110.24 m2
Nadstropje: 1
Leto: novogradnja, začetek gradnje leta 2023
EI: Ni podatka
Šifra: P-061V-23
110,24 m², 3,5-sobno, novogradnja, začetek gradnje l. 2023, 1. nad., z balkonom in dvema lastniškima parkirnima mestoma, prodamo. Cena: 275.600,00 EUR

NOVOGRADNJA – POSLOVNO-STANOVANJSKI DVOJČEK - SLOVENSKA BISTRICA

V Slovenski Bistrici se gradi moderno zasnovani poslovno-stanovanjski objekt  z dvema poslovnima prostoroma in dvema stanovanjema. Objekt je trapezne oblike in zasnovan kot dvojček v dveh etaž z lastnimi vhodi. Prva etaža predstavlja poslovni del in druga etaža stanovanjski del. Na voljo sta 3 in 3,5-sobno stanovanje z lastniškimi parkirnimi mesti.

DODATEN OPIS:

- STANOVANJE

o    tip stanovanja: 3,5-sobno stanovanje

o    velikost: 110,24m²

o    lega v stavbi: nadstropje

o    balkon

o    lasten vhod

o   dve lastniški parkirni mesti 

o    razporeditev: hodnik s stopniščem, osrednji prostor z izhodom na balkon (dnevna soba, jedilnica in kuhinja), spalnica z garderobno sobo, kabinet, mladinska soba, kopalnica, stranišče in balkon

o    stavbo pohištvo: plastična vrata in okna (3-slojna zasteklitev) z zunanjimi žaluzijami ali roletami

o    ogrevanje: talno ogrevanje preko toplotna črpalka zrak / voda, ogrevalnik sanitarne vode je v kompletu integriran z notranjo enoto toplotne črpalke

o    talne obloge: vinil in keramika, keramika samo v kopalnici s straniščem in na balkonu

o    klimatizacija

o    prezračevanje: centralni prezračevalni sistem - rekuperacija

STAVBA:

o    novogradnja

o    etažnost: P+N (pritličje (poslovni del) in nadstropje (stanovanjski del))

o    gradnja: klasična opečna

o    izolacija fasade: 20 cm

o    priključki: vodovod, elektrika, kanalizacija

V ceno je vključen 9,5% DDV.

Vseljivo predvidoma konec meseca decembra 2023.

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, kvaliteta, strokovnost, varnost, zaupanje, prilagodljivost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.