SLOVENSKE KONJICE, ŠKEDENJ

58.000,00 EUR

Prodaja: Vikend, Bivalen
Regija Savinjska
Kraj Slovenske Konjice
Velikost: 31 m2
Parcela: 24822 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1967
EI: Ni podatka
Šifra: P-050-22
31 m², bivalen, zgrajen l. 1967, 24.822 m² zemljišča, z večjim zemljiščem in hišno številko, prodamo. Cena: 58.000,00 EUR

Dodaten opis: vikend, z večjim zemljiščem in hišno številko; stavba: velikost:31 m², etažnost: K+P (klet in pritličje), leto izgradnje: pred letom 1967; zemljišče: 24.822 m², travne površine s sadnim drevjem in vinogradom ter gozdom, osnovna namenska raba: delno zazidljivo zemljišče (794 m²) in delno druga kmetijska zemljišča;  ogrevanje: kaminska peč na trdo gorivo; priključki: voda: lastno vodno zajetje, elektrika: agregat, električni vod poteka čez zemljišče; dostop: asfaltiran, zadnjih cca 1000 m kolovozna pot; okolica: mirna in zelena, bližina gozda; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo; priložnost nakupa:  za tiste, ki iščejo svoj kotiček v naravi in mir ter si želijo sami pridelati sadje, zelenjavo, ...; opomba: podatki o velikosti zemljišča in stavbe (vir: Geodetske uprave RS), podatki o namenski rabi zemljišča (vir: PISO Občina Slovenske Konjice)

Lokacija: Slovenske Konjice, Škedenj

Razporeditev: KLET: vinska klet; PRITLIČJE: osrednji prosor s kuhinjo in kopalnica 

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, kvaliteta, strokovnost, varnost, zaupanje, prilagodljivost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.