SLOVENSKE KONJICE, TOLSTI VRH

25.000,00 EUR

Prodaja: Vikend, Zidan
Regija Savinjska
Kraj Slovenske Konjice
Velikost: 114 m2
Parcela: 3990 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: EI v izdelavi
Šifra: P-051-19
114 m², zidan, zgrajen l. 1986, 3.990 m² zemljišča, mirna lokacija, vinograd, urejeni papirji, prodamo. Cena: 25.000,00 EUR

Opis: vikend z večjim zemljiščem pod naklonom v enem kompleksu, ima hišno številko, zasnovan  v dveh etažah (pritličje in nadstropje), vsaka etaža ima 57 m²,  nadstropje je neizdelano,  na sončni legi, na zemljišču je v večini posajena vinska trta in nekaj  sadnega drevja, zelena in mirna okolica, zadnjih cca 300 m je dovoz urejen kot kolovozna pot

Lokacija:  Slovenske Konjice, Tolsti vrh 37a, od Slovenskih Konjice oddaljeno cca 5 km 

Razporeditev: PRITLIČJE: klet za shranjevanje, vinska klet in večnamenski prostor; MANSARDA: je neizdelana, po projektu je predvidena kuhinja z jedilnico ter dnevnim prostorom, balkon, 2 x soba in kopalnica z WC-jem.

Priključki: električni in vodovodni priključek

Ogrevanje: na trdo gorivo, s kaminom

Parkiranje: na prostem

Okolica: zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo

Vseljivo: takoj

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Več informacij in vso našo ponudbo si lahko ogledate tukaj! 

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.