SLOVENSKE KONJICE

195.000,00 EUR

Prodaja: Stanovanje, 5 in večsobno
Regija Savinjska
Kraj Slovenske Konjice
Velikost: 183 m2
Nadstropje: 1
Leto: zgrajeno leta 2010
EI: Ni podatka
Šifra: P-055-20
183 m², 5 in večsobno, zgrajeno l. 2010, 1. nad., s pisarniškim poslovnim prostorom, prodamo. Cena: 195.000,00 EUR

Dodaten opis: vrsta stanovanja: klasično (etažno) stanovanje s pisarniškim poslovnim prostorom; umeščenost v stavbi: hiša (stanovanjsko-poslovna stavba), po podatkih GURS izgrajena leta 1973; lega v stavbi: stanovanja leži v 1. nadstropju, poslovni prostor leži v pritličju; površina: stanovanje: 130 m² (od tega bivalna površina velikosti 107 m² in balkona velikosti 23 m²), pisarniški prostor: 53 m²; stanje: stanovanje novo izdelano leta 2010; vhod: stanovanje in poslovni prostor imata ločena vhoda, medtem ko ima stanovanje še dodaten vhod iz poslovnega prostora; dodatni prostori: stanovanje ima dva balkona v skupni površini 23 m² (8 m² zadaj in 15m² spredaj); toplotna izolacija: strešna izolacija debeline 40 cm, fasada debeline 14 cm; okna: trojna zasteklitev, električne žaluzije (blagovna znamka: Satler); ogrevanje; centralna kurjavo s pečjo na pelete (letna poraba: 2 toni) in kamin v osrednjem prostoru stanovanja (vezan na centralno za ogrevanje vode); talno gretje v kopalnici in kuhinji in jedilnici; priključki: vsi; klimatizirano: delno klimatizirano;

Razporeditev: stanovanje: hodnik, štiri sobe, osrednji prostor (dnevna soba, kuhinja in jedilnica), kopalnica  s straniščem; pisarna: pisarniški prostor; skupni prostori (pritličje): predprostor, hodnik, stranišče in kurilnica

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.