SLOVENSKE KONJICE

94.900,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Savinjska
Kraj Slovenske Konjice
Velikost: 94 m2
Parcela: 5156 m2
Nadstropje: P+1
Leto: adaptirano l. 2012
zgrajeno leta 1979
EI: Ni podatka
Šifra: P-0137_08
94 m², samostojna, zgrajena l. 1979, adaptirana l. 2012, 5.156 m² zemljišča, P+1, z večjim zemljiščem in ribnikom, na sončni legi, prodamo. Cena: 94.900,00 EUR

Opis: Naprodaj je manjša hiša tlorisa cca 47 m², zasnovana v dveh etažah. Etaži sta pritličje in  nadstropje. Hiša je potrebna obnove, zadnja obnova je bila leta 2012 (zamenjava oken). Vgrajena so plastična okna. Po podatkih Geodetske uprave RS je pripadajoče zemljišče velikosti 5.156 m²,od tega cca 1750 m² stavbnega/zazidljivega zemljišča. Velikost zemljišča nudi možnost parcelacije in odprodaje dela zemljišča. Načrt zemljišča in njegova namensko raba se nahaja med galerijo slik oglasa. Na delu zemljišča pod hišo se nahaja ribnik, za hišo pa manjša lesena stavba. Primerno za bivanje dveh oseb in za vse, ki si želite živeti proč od mestnega vrveža, hkrati pa ste samo korak oddaljeni od vse potrebne infrastrukture.

Lokacija: Slovenske Konjice, cca 500 m iz Slovenskih Konjic, mirna lokacija

Razporeditev: PRITLIČJE: garaža in shrambni prostori (neizdelani); NADSTORPJE: predprostor, hodnik, kuhinja, dnevna soba z izhodom na balkon, spalnica in kopalnica s straniščem

Priključki: voda, elektrika

Ogrevanje: peč na trdo gorivo, centralna kurjava ni urejena

Okolica: možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktur se nahaja v bližini (zdravstveni dom, lekarna, vrtec, osnovna šola, trgovine, pošta, avtobusna postaja, ...)

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

Prednosti: lokacija, okolica, lega, garaža, zamenjava oken, možnost odprodaje dela zemljišča

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.