SLOVENSKE KONJICE

75.000,00 EUR

Prodaja: Poslovni prostor, Delavnica
Regija Savinjska
Kraj Slovenske Konjice
Velikost: 260 m2
Parcela: 509 m2
Nadstropje: P
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-041-19
260 m², delavnica, zgrajena l. 1907, 509 m² zemljišča, pritličje, dobra dostopnost, industrijska cona, več manjših prostorov, prodamo. Cena: 75.000,00 EUR

Opis: Naprodaj je poslovna stavba s pripadajočim zemljiščem. Sestoji iz štirih prostorov in nadstreška. Prostori so velikosti 54 m², 22 m², 37m², 49 m². Zunanje mere objekta so 10,4 m x 25 m. Prostori so se uporabljali kot delavnica in skladišče.

Lokacija: Slovenske Konjice, industrijska cona, okolica, od avtocestnega priključka cca 2,5 km

Priključki: voda, elektrika

Parkiranje: na lastnih pakirnih površinah v okolici stavb

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: odlična lokacija, parkirišča, dostopnost

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478

ZORO nepremičnine

Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica

Kontakt: 041 543 478, 02 8183 053,

Email: info@zoro.si

Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.