SLOVENSKE KONJICE

115.000,00 EUR

Prodaja: Poslovni prostor, Drugo
Regija Savinjska
Kraj Slovenske Konjice
Velikost: 400 m2
Parcela: 2000 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1985
EI: Ni podatka
Šifra: P-014-23
400 m², poslovni prostor, zgrajen l. 1985, 2.000 m² zemljišča, možnost dozidave oziroma širitve, prodamo. Cena: 115.000,00 EUR

Dodaten opis: farma za vzrejo piščancev;  etažnost: P+N (pritličje in nadstropje), površina: 400 m², možnost širitve oziroma dozidave, zunanje dimenzije (cca): 20 m x 12 m, leto izgradnje: 1985, priključki: utekočinjen plin, voda in elektrika; zemljišče: površina cca 2.000 m², osnovna namenska raba: delno stavbno zemljišče (700 m²) in delno najboljša kmetijska zemljišča;  obnova: nova streha leta 2021, drugo: možnost nadaljnje reje piščancev oziroma drugih živali (lastnik vzredil do 9000 piščancev naenkrat), možnost rabe za druge poslovne namene (skladišče, proizvodnja,...); dostop: zadnjih 100 m makadam; opomba: podatki o velikosti zemljišča in stavbe ter letniku izgradnje stavbe (vir: Geodetske uprave RS), podatki o namenski rabi zemljišča (vir: PISO  Občina Slovenske Konjice);

Lokacija: Slovenske Konjice, Nova vas

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, kvaliteta, strokovnost, varnost, zaupanje, prilagodljivost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.