ŠMARJE PRI JELŠAH, PEČICA

119.900,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Savinjska
Kraj Šmarje pri Jelšah
Velikost: 551.07 m2
Parcela: 864 m2
Nadstropje: P+M
Leto: zgrajeno leta 1950
EI: G (210 - 300 kWh/m2a)
Šifra: P-034-21
551,07 m², samostojna, zgrajena l. 1950, 864 m² zemljišča, P+M, prodamo. Cena: 119.900,00 EUR

Dodaten opis: vrsta stavbe: večji stavbni kompleks iz stanovanjskega in gostinskega dela stavbe (včasih gostilna); etažnost: P+M (pritličje: gostinski in stanovanjski del stavbe, mansarda: stanovanjski del stavbe); velikost stavbe (dejansko izvedeno stanje): 551,07 m², od tega pritličje 264,07 m² (gostinski del stavbe: 168,76 m², stanovanjski del stavbe: 95,31 m²) in mansarda: 287 m²; velikost zemljišča: 864 m²; fasada: navadna; leto izgradnje: 1950; kritina: salonitne plošče; stavbno pohištvo: PVC in les; ogrevanje: centralna kurjava (kurilno olje in plin (plinohram));  poslovna priložnost: izdelava sob za prodajo ali oddajo; opomba: podatki o velikosti zemljišča in letniku izgradnje stavbe so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS

Razporeditev: pritličje: gostinske del stavbe: vetrolov, predprostor, točilnica, predprostor sanitarij, stranišče (moški), stranišče (ženske), predprostor stranišče (moški), shramba, kuhinja, sanitarije (osebje), gostinska soba in pisarna; stanovanjski del stavbe: shramba (4x) in garaža; mansarda: hodnik (4x), kuhinja, kopalnica (3x), soba (7x), balkon (2x), zaprt balkon, stranišče (2x) , pokrito stopnišče in podstrešje (neizkoriščeno);

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.