ŠMARTNO NA POHORJU, OKOLICA

154.990,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Šmartno na Pohorju
Velikost: 163.2 m2
Parcela: 527 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: novogradnja, zgrajena l. 2020
EI: C (35 - 60 kWh/m2a)
Šifra: P-011H2-21
163,2 m², samostojna, novogradnja - zgr. l. 2020, 527 m² zemljišča, prodamo. Cena: 154.990,00 EUR

Dodaten opis: vrsta stavbe: enostanovanjska stavba;  stanje: novogradnja; etažnost: K+P+M; površina stavbe: 163,20 m²; površina zemljišča: 527 m²; dimenzija stavbe: 8 m x 6,20 m; leto izgradnje stavbe: 2020lega: sončna, pod naklonom;  vrsta gradnje: klasična, opečna; stavbno pohištvo: plastična okna (dvoslojna,  z žaluzijami (kletna etaža), s polkni (pritličje in mansarda)); priključki: elektrika, voda, biološka čistilna naprava, kamin (dnevna soba); talne obloge: laminat in keramika; ogrevanje: možnost izdelave alternativnih virov ogrevanja (IR paneli, klima, kamin,...); kritina: opečna; fasada: demit, debeline 10 cm; okolica: mirna in zelena, gozdovi, travniki, možnosti za sprehode in rekreacijo;  opomba: podatki o površini zemljišča in stavbe so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS

Lokacija:  Šmartno na Pohorju, okolica, cca 4 km izven, nadmorska višina cca 800 m

Razporeditev: KLET: hodnik s stopniščem, kopalnica, klubska soba in shramba; PRITLIČJE: predsoba s stopniščem, dnevna soba, kuhinja z jedilnico, kopalnica s straniščem in  terasa; MANSARDA: spalnica, soba, kabinet in galerija;

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.