ŠMARTNO NA POHORJU, OŠELJ

135.000,00 EUR

Prodaja: Vikend, Bivalen
Regija Podravska
Kraj Šmartno na Pohorju
Velikost: 51.8 m2
Parcela: 1274 m2
Nadstropje: P+M
Leto: adaptirano l. 2016
zgrajeno leta 1976
EI: Ni podatka
Šifra: P-057-23
51,8 m², bivalen, zgrajen l. 1976, adaptiran l. 2016, 1.274 m² zemljišča, P+M, opremljen, na idilični lokaciji, s hišno številko, prodamo. Cena: 135.000,00 EUR

Na atraktivni lokaciji, v okolici Slovenske Bistrice, Šmartnem na Pohorju, natančneje naselju Ošelj, je naprodaj opremljen vikend s hišno številko. Ošelj leži na nadmorski višini 774,10 m.

Nahaja se v mirnem in naravnem okolju, obdan z drevesi in ponuja prisotnost objema narave.  Idilična lokacija je primerna tako za tiste, ki se želite le odmakniti od mestnega vrveža in zadihati čist zrak. V vseh letnih časih se vam ponuja odlična priložnost za najrazličnejše aktivnosti in doživetja na Treh Kraljih, Arehu in v bližnji okolici: smučanje, sankanje, deskanje, pohodništvo, kolesarjenje, gobarjenje, … ali preprosto občudovanje prelepe narave.

Dodaten opis: stavba: vikend, hišna številka,51,80 m², etažnost: P+M (pritličje in mansarda), leto izgradnje: 1976; obnova: nove stopnice, 2016: vrata, stene in talne obloge, 2013: fasada Demit, 2010: zamenjava strešne kritine (pločevinasta kritina); fasada: Demit; strešna kritina: pločevinasta; stavbo pohištvo: lesena okna in vrata; ogrevanje: kamin (kamin stoji pritličju, v osrednjem prostoru), talno gretje na elektriko (kopalnica in kuhinja); stanje: redno vzdrževano; zemljišče: 1274 m², osnovana namenska raba opredeljena kot stavbo zemljišče; priključki: elektrika, vodovod (javni), telefon in greznica (dva 2-prekatna); oprema: vikend se prodaja z opremo; vseljivo: takoj; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo; opomba: podatki o velikosti zemljišča in hiši ter letniku izgradnje hiše (vir: Geodetska uprava RS, podatki o namenski rabi zemljišča (vir: PISO – Slovenska Bistrica);

Lokacija: Slovenska Bistrica, Šmartno na Pohorju, Ošelj; oddaljenost od večjih krajev:  smučišče Trije Kralji cca 8 km, smučišče Areh 14,6 km  

Razporeditev: PRITLIČJE: osrednji prostor (dnevna soba in jedilnica), kuhinja in kopalnica s straniščem; MANSARDA: soba (izhod na balkon)

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, strokovnost, zaupanje, prilagodljivost, odzivnost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na:  www.zoro.si .

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.