SREDIŠČE OB DRAVI

90.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Središče ob Dravi
Velikost: 193 m2
Parcela: 33942 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1900
EI: Ni podatka
Šifra: P-011-24
193 m², samostojna, zgrajena l. 1900, 33.942 m² zemljišča, hiša z večjim zemljiščem, prodamo. Cena: 90.000,00 EUR

Dodaten opis: hiša z večjim zemljiščem in gospodarskim poslopjem, primerna za rušitev in ni primerna za bivanje, možnost nadomestne gradnje;  etažnost stavb: P (pritličje); neto tlorisna skupna površina stavb: 193 m² (hiša 88 m² in gospodarsko poslopje 105 m²); leto izgradnje/obnove stavb: hiša: 1900 in gospodarsko poslopje: 1965; zemljišče: 33.942 m², v treh kosih, po namenski rabi opredeljeno kot zazidljivo zemljišče  (del, cca 600 m²) in kot kmetijsko zemljišče (del); ostalo: možnost nakupa po delih; priključki: elektrika, voda; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo;  okolica: zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; opomba: podatki o velikosti in namenski rabi zemljišč, velikosti stavb ter letniku izgradnje stavb (vir: Geodetske uprave RS)

Lokacija: Središče ob Dravi 

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, strokovnost, zaupanje, prilagodljivost, odzivnost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na:  www.zoro.si 

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.