STARI GRAD

120.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Stari Grad
Velikost: 276 m2
Parcela: 7898 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 2005
EI: EI v izdelavi
Šifra: P-007SG4B-20
276 m², samostojna, zgrajena l. 2005, 7.898 m² zemljišča, na čudoviti lokaciji z razgledom, prodamo. Cena: 120.000,00 EUR

Opis: Prodaja se dvostanovanjska hiša, zasnovana iz treh etaž. Dostop etaž je urejen preko notranjih stopic, prva etaža ima dodaten lasten vhod. Nahaja se na sončni legi in čudoviti lokaciji z razgledom na Boč ter bližnjo in daljno okolico. Hiša je velikosti cca. 276 m². Je klasično grajena, z opeko. Ima fasado Demit debeline 10 cm, strešno kritino Tegola in PVC (plastična) okna. Dvorišče je tlakovano, zunanja ograja kovana. Pripadajoče zemljišča je velikosti 7.898 m², je pod naklonom, nahaja se v enem kosu. Ob hiši se nahaja tudi pomožni objekt, lopa, ki ga je možno preurediti v letno kuhinjo z izhodom na balkon, manjšo klet in dodatno shrambo za drva. Velikost zemljišča in leto izgradnje hiše sta povzeta po podatkih Geodetske uprave RS. Hiša je primerna za bivanje dveh družin.

Lokacija: Makole, Stari Grad, oddaljenost od Makol cca 2,5 km

Razporeditev: 1. ETAŽA (pritličje): predprostor, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, kopalnica, kurilnica in soba; 2. ETAŽA (nadstropje): predprostor, večji osrednji prostor (kuhinja, jedilnica in dnevni prostor), dve sobi, kopalnica in stranišče, 3. ETAŽA (mansarda): dve sobi (ena izmed sob ima možnost izdelave kuhinje) in  kopalnica (neizdelana)   

Priključki: vsi

Ogrevanje: centralna kurjava s pečjo na trdo gorivo, z možnostjo ogrevanja na olje

Talne obloge: keramika, parket, laminat

Okolica: zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura (osnovna šola, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, …) se nahaja v Makolah

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

Prednosti: velikost zemljišča

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.