ŠTATENBERG

35.000,00 EUR

Prodaja: Vikend, Zidan
Regija Podravska
Kraj Štatenberg
Velikost: 74.4 m2
Parcela: 1973 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1980
EI: EI v izdelavi
Šifra: P-034-19
74,4 m², zidan, zgrajen l. 1980, 1.973 m² zemljišča, vinograd, hišna številka, prodamo. Cena: 35.000,00 EUR

Opis: Naprodaj je vikend, manjše velikosti, ki sestoji iz dveh etaž (klet in pritličje). Nahaja se ob asfaltirani cesti. Teren je hribovit. Zemljišče predstavlja vinograd in delno gozdno zemljišče. Stavba ima hišno številko. 

Lokacija: Makole, Štatenberg 21a, od Slovenske Bistrice oddaljeno cca 13 km in cca 2,5 km od Makol

Razporeditev: KLETNA ETAŽA: hodnik, kletno-shrambni prostor, vinska klet in večnamenski prostor; PRITLIČJE: hodnik, kopalnica z WC-jem, kuhinja z jedilnico, soba in garaža.

Ogrevanje: centralna kurjava na elektriko, kot pomožen vir ogrevanja služi lončena peč v dnevni sobi 

Priključki: elektrika in voda

Okolica: zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura (osnovna šola, vrtec, trgovine, zdravstveni dom, lekarna, …) se nahaja v Makolah, vsa enaka in preostala infrastruktura se nahaja v Slovenski Bistrici

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI:  narava, del zazidljivega zemljišča

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.