STRAŽE

42.900,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija Podravska
Kraj Straže
Velikost: 15174 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-031-21
15.174 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, večji kompleks, starejša hiša, hišna številka, prodamo. Cena: 42.900,00 EUR

Dodaten opis: zemljišče s starejšim stavbnim kompleksom (hiša in gospodarsko poslopje); priključki: elektrika in  voda; velikost zemljišča: 15.715 m²  (od tega cca 957 m² stavbnega zemljišča): razporeditev zemljišča: v dveh kosih;  okolica: mirna in zelena, gozdovi, travniki, možnosti za sprehode in rekreacijo; opomba: podatki o velikosti zemljišča ter stavbnem kompleksu in letniku izgradnje so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS

Več podatkov o stavbnem kompleksu: površina: cca 418 m² (od tega bivalne površine cca 269 m², kmetijski prostor cca 104 m² in klet cca 45 m²);  leto izgradnje: 1942; vrsta gradnje: opečna; hišna številka: da; stanje: primerno za rušitev

Lokacija: Voličina, Straže; ddaljenost od večjih krajev: Voličina cca 3 km, Lenart v Slovenskih goricah cca 8 km

Za točni naslov pošljite sporočilo na: info@zoro.si

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.