VITANJE, OKOLICA

99.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Savinjska
Kraj Vitanje
Velikost: 97.2 m2
Parcela: 4500 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1700
EI: EI v izdelavi
Šifra: P-028-21
97,2 m², samostojna, zgrajena l. 1700, 4.500 m² zemljišča, z razgledom v dolino, s tremi objekti, na sončni legi, prodamo. Cena: 99.000,00 EUR

Dodaten opis: vrsta stavbe: samostojna hiša, kmečka;  etažnost: P (pritličje);  površina hiše: 97,20 m²; površina zemljišča:  4.500 m² (zemljišče je potrebno še odmeriti, predvidena odmera je na zadnji sliki oglasa označena z rdečo črto);  leto izgradnje: 1700; stanje: rabljeno, potrebno obnove; priključki: elektrika in vodovod (lasten); dodatni objekti: gospodarsko poslopje in dva pomožna objekta; lega: sončna, nadmorska višina cca 1000 m; razgled: dolina in hribovje; dostop: asfaltirana, zadnjih 100 m makadam; okolica: mirna in zelena, gozdovi, možnosti za sprehode in rekreacijo; opomba: podatki o površini zemljišča in hiši ter letniku izgradnje hiše so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS;

Razporeditev: predprostor/hodnik, dnevna soba, soba (2x), kuhinja z jedilnico, kopalnica s straniščem in shramba

Lokacija: Vitanje, okolica; oddaljenost od večjih krajev (cca): Vitanje 11 km , Zreče 13 km in Rogla 9 km; na samem

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.