ZGORNJA HAJDINA, OB IZVOZU AVTOCESTE GRAZ - ZAGREB

2.150.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija Podravska
Kraj Zgornja Hajdina
Velikost: 148683 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-025-21H-21
148.683 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, na odlični lokaciji, prodamo. Cena: 2.150.000,00 EUR

Dodaten opis: osnovna namenska raba: stavbno/zazidljivo zemljišče; skupna površina: 148.683 m²; način urejanja: Odlok o občinskem prostorskem načrtu občine Hajdina; veljavni prostorski akti za to območje opredeljujejo namensko rabo prostora, ki je namenjena zelenim površinam in površinam za turizem; s strani lastnika je bila podana pobudo za spremembo OPN-ja (občinskega prostorskega načrta) in sicer za spremembo namembnosti v območje proizvodnih dejavnosti z oznako IG (območje gospodarskih con, ki so namenjene obrtnim, skladiščnim, prometnim, trgovskim, poslovnim in proizvodnim dejavnostim); lega: sončna in ravna;  dostop: asfaltirana cesta; okolica: stanovanjski in kmetijski objekti; primerno: kot investicija; možnost nakupa: prodaja se v celoti; prednosti: lokacija, nova avtocestna povezava Draženci–MMP Gruškovje, razvoj projekta po željah investitorja; opomba: podatki o velikosti zemljišča so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS

Lokacija: Ptuj, Hajdina, Zgornja Hajdina, neposredno ob trasi avtoceste Maribor – Ptuj, ob izvozu avtoceste GRAZ - ZAGREB; oddaljenost od večjih krajev: Ptuj cca 5,6 km in Maribora cca 24 km

Cena: 2.150.000,00 EUR (cca 14,46 EUR/m²), v ceno ni vključen 22 % DDV

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.