ZGORNJA KUNGOTA

550.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Zgornja Kungota
Velikost: 335.31 m2
Parcela: 98828 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 2005
EI: C (35 - 60 kWh/m2a)
Šifra: P-011-23
335,31 m², samostojna, zgrajena l. 2005, 98.828 m² zemljišča, velika posest, skupaj s štirimi objekti, na samem, v neokrnjeni naravi, prodamo. Cena: 550.000,00 EUR

POUJAMO vam REDKO PRILOŽNOST NAKUPA skoraj 10 hektarjev VELIKE POSESTI skupaj s štirimi objekti, na samem, v neokrnjeni naravi.  Posest nudi odlično priložnost za investicijo, možnost ureditve turistično nastanitvenih objektov, odklopa v naravi, zaživi lahko kot turistična kmetija, ekološka kmetija, …

Dodaten opis: velika posest s skupaj štirimi objekti: novejša hiša (leto izgradnje 2005, površina 335,31 m², etažnost: K+P+M, opečna gradnja),  starejša hiša (leto izgradnje 1950, površina 148,56 m², opečna gradnja), starejše gospodarsko poslopje (leto izgradnje 1950, površina 238,79 m², opečna gradnja) in nadstrešek za avtomobile; podatki o zemljišču: skupna velikost: 98.828 m² (od tega cca: 2.436 m²  stavbnega zemljišča, 23.730 m² gozdnega zemljišča in preostanek kmetijsko zemljišče), v naravi predstavlja delno travnate in delno gozdne površine pod naklonom; priključki: vsi (elektrika, voda, greznica, …); več podatkov o novejši hiši: ogrevanje: centralna kurjava (peč na drva), strešna kritina: opečna; okna in vrata: plastična; lega: sočna, zahodna; dostop: asfaltirana cesta (do posesti); vseljivo: po dogovoru; posebnost: okolica, neokrnjena narava, bližina gozda, mir, številne priložnosti; ogledi: možni po predhodnem dogovoru; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo; okolica: narava, zelene površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; opomba: podatki o velikosti zemljišča in objektov ter letniku izgradnje objektov (vir: Geodetske uprave RS), podatki o namenski rabi zemljišča (vir: PISO Občina Kungota)

Lokacija: Kungota, Zgornja Kungota, okolica; oddaljenost (cca): 3 km Kungota, 2,5 km avstrijska meja in 16 km Maribor

Razporeditev (novejša hiša): KLET: dve garaži (višina 3,50 m), hodnik in kurilnica; PRITLIČJE: hodnik, osrednji prostor (kuhinja, dneva soba in jedilnica) z izhodom na balkon, spalnica, kabinet in kopalnica s straniščem; MANSARDA: neizdelana

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, strokovnost, zaupanje, prilagodljivost, odzivnost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si .

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.