ZGORNJA LOŽNICA, VELIKO TINJE

145.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Zgornja Ložnica
Velikost: 219.6 m2
Parcela: 2045 m2
Nadstropje: K+P+M
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-036-19
219,6 m², samostojna, zgrajena l. 2006, 2.045 m² zemljišča, K+P+M, na idilični lokaciji, prodamo. Cena: 145.000,00 EUR

Opis: Samostojna hiša z manjšo pomožno stavbo (drvarnico) in večjim  urejenim zemljiščem se nahaja na idilični lokaciji, ob gozdu in potoku. Ob hiši stoji nadstrešek za avtomobil. Hiša ima dve čudoviti odprti terasi v pritličju in zgornji etaži.  Dokončno zgrajena in vseljena je bila leta 2006. Vgrajena ima termopan lesena okna z žaluzijami in polkni, na mansardi so vgrajena strešna okna. Ima DEMIT fasado in opečno strešno kritino Tondach. Po podatkih Geodetske uprave RS je pripadajoče zemljišče velikosti 2.045 m² in  hiša velikosti 219,60 m², od tega  je 113,10 m² uporabne površine (brez kleti in odprtih teras). Po osnovni namenski rabi je zemljišče kategorizirano kot stavbno zemljišče, oziroma zemljišče za gradnjo velikosti 1.945 m² in gozdno zemljišče velikosti 100 m². Načrt zemljišča in namensko rabo prostora si lahko ogledate v galeriji slik. Dostop do hiše je urejen po asfaltni cesti.

Idilična lokacija ob gozdu in potoku je idealna za tiste, ki si želijo po napornih dneh umakniti iz mestnega vrveža ter uživati v zeleni in mirni okolici.

Lokacija: Zgornja Ložnica, Veliko Tinje, oddaljeno 6 km od Slovenske Bistrice 

Razporeditev: KLET: delavnica, shramba in kurilnica; PRITLIČJE: dva hodnika, kopalnica s straniščem, spalnica z garderobno sobo, dnevna soba, jedilnica, kuhinja, stranišče in shramba;  MANSARDA: dve sobi in dnevna soba

Ogrevanje: kombinirano ogrevanje s talnim ogrevanjem in centralno kurjavo (kombinirana peč na kurilno olje in plin); pomožen vir ogrevanja je kaminska peč v dnevni sobi v pritličju

Priključki: elektrika (trifazni tok), voda, kabelska televizija in internet (operater Ario) in greznica

Parkiranje: nadstrešek in na prostem

Okolica: mirna in zelena, nudi številne možnosti za sprehode in rekreacijo; na Tinju se nahajajo vrtec, osnovna šola, knjižnica, trgovina, avtobusna postaja (urejen šolski prevoz), vsa enaka in  preostala infrastruktura se nahaja v Slovenski Bistrici (osnovna šola, vrtec, avtobusna postaja, pošta, zdravstveni dom, banka, lekarna, trgovine, zdravilišče...)

Vseljivo: po dogovoru

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, nadstrešek, terasi, prostornost zemljišča in večja kvaliteta bivanja

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo:  urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478

ZORO nepremičnine

Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica

Kontakt: 041 543 478, 02 8183 053,

Email: info@zoro.si

Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.