ZGORNJA POLSKAVA

250.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Zgornja Polskava
Velikost: 330 m2
Parcela: 700 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: adaptirano l. 2011
zgrajeno leta 1971
EI: Ni podatka
Šifra: P-026-13
330 m², samostojna, zgrajena l. 1971, adaptirana l. 2011, 700 m² zemljišča, tristanovanjska, bližini vse potrebne infrastrukture, nova streha, okna, fasada, prodamo. Cena: 250.000,00 EUR

Tristanovanjska hiša  se nahaja v naselju Zgornja Polskava na ravni in sončni legi. Hiša je iz treh etaž, obsega pritličje, nadstropje in mansardo. V vsaki etaži je izdelano stanovanje z lastnim vhodom. Stanovanje v pritličju obsega dnevno sobo z kuhinjo in jedilnico, sanitarije, kurilnico, garažo in klet. Stanovanje v nadstropju obsega kuhinjo, dnevno sobo z jedilnico, dve sobi, sanitarije in hodnik. Stanovanje v mansardi obsega kuhinjo, dnevno sobo z jedilnico, dve sobi, sanitarije in hodnik.  Hiša je klasične gradnje. Leta 2011 so bila obnovljena okna, streha in fasada (demit fasada debeline 8 cm).

Ogrevanje hiše je urejeno s centralno kurjavo. Pritličje in nadstropje imata urejeno skupno ogrevanje s pečjo na palete, mansarda pa ogrevanje s pečjo na olje.  

Na zemljišču ob hiši se nahaja nadstrešnica za tri avtomobile. Dvorišče je asfaltirano.

V hiši je elektrika, voda, telefon, internet.

Vsa infrastruktura (šola, vrtec, trgovine, zdravstveni  dom, lekarne, pošta, banka) se nahaja v bližini.

Do avtocestnega priključka je približno pet minut.

Nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

Okolica ponuja številne možnosti za sprehode v naravi, rekreacijo in sprostitev.

Vseljivo po dogovoru.

Glede cene je še možen dogovor.

Pomagamo vam pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine.

BREZ PROVIZIJE ZA KUPCE!

Več informacij in vso našo ponudbo si lahko ogledate na www.zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.