ZREČE

250.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Drugo
Regija Savinjska
Kraj Zreče
Velikost: 510 m2
Parcela: 979 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: adaptirano l. 1999
zgrajeno leta 1950
EI: E (105 - 150 kWh/m2a)
Šifra: P-043-20
510 m², hiša, zgrajena l. 1950, adaptirana l. 1999, 979 m² zemljišča, poslovno stanovanjski objekt, primeren za gostinsko, turistično ali poslovno dejavnost, prodamo. Cena: 250.000,00 EUR

Dodaten opis: večja poslovno stanovanjska stavba, primerna za gostinsko, turistično ali poslovno dejavnost; možnost preureditve stavbe v več stanovanj; etažnost hiše: K+P+M; kritina: Tegola; ogrevanje: centralna kurjava na plin; priključki: elektrika, voda, telefon, KTV, internet;  možnost parkiranja: dvorišče in samostojna garaža 

Po podatkih Geodetske uprave RS so velikosti gostinskega dela 100 m², stanovanjskega dela 330,90 m², garaže 29,70 m² in pomožnega prostora 50 m².

Nahaja se na dobri lokaciji, ob glavni cesti. V neposredni bližini se nahaja vsa infrastruktura (Terme Zreče, trgovine, šola, banka, pošta, zdravstveni dom, lekarna, avtobusna postaja, ...).

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.