SLOVENSKE KONJICE

250.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Dvojček
Regija Savinjska
Kraj Slovenske Konjice
Velikost: 227.3 m2
Parcela: 2032 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 2002
EI: D (60 - 105 kWh/m2a)
Šifra: P-046-19
227,3 m², dvojček, zgrajen l. 2002, 2.032 m² zemljišča, novejše izdelave, na sončni legi z razgledom, zimski vrt, terasa, balkon, nadstrešek, garaža, prodamo. Cena: 250.000,00 EUR

Opis: Na prodaj je opremljena hiša, enota dvojčka, z zimskim vrtom, teraso in balkonomIzdelana je bila leta 2002v treh etažah (pritličje, nadstropje in mansarda). Zimski vrt omogoča veliko svetlobe in stik z naravo skozi vso leto. Ima dva vhoda, v pritličju in nadstropju. Vgrajena ima plastična okna in izdelano fasado Demit debeline 8 cmEtaža mansarde je brez izolacije in oken. Stropa med etažami sta izolirana, izolacija stropa med pritličjem in nadstropjem je debeline 8cm in debeline 20 cm med nadstropjem in mansardo. Nahaja se na sončni legi z razgledom. Zemljišče je prostorno, pod manjšim naklonom, posajeno z okrasnim in sadnim grmičevjem, vinsko trto in sadnim drevjem. Na njem se zraven hiša nahajajo še dve pomožni leseni uti, nadstrešek za avtomobil/avtodom, velik vrt in studenec, ki služi za zalivanje. Okolica je lepo urejena. Dostop do hiše je urejen po asfaltni cesti.

Lokacija: Slovenske Konjice, Tattenbachova ulica

Razporeditev: PRITLIČJE: garaža, delavnica, shramba, vhod in pralnica; NADSTROPJE: kuhinja z jedilnico (izhod na teraso, balkon in zimski vrt), dnevna soba, spalnica, soba in kopalnica z wc-jem; MANSARDA: tri sobe

Ogrevanje: centralna kurjava s pečjo na trdo gorivo, klima in električnimi radiatorji

Priključki: elektrika, voda, satelitska televizija, optični kabel, priključek za zemeljski plin je na zemljišču

Parkiranje: nadstrešek in garaža v pritličju

Oprema: v hiši ostane vsa oprema, brez osebnih stvari, oprema je všteta v ceno

Okolica: mirna in zelena, nudi številne možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura se nahaja v Slovenskih Konjicah (vrtec, osnovna šola, knjižnica, trgovina, avtobusna postaja, pošta, zdravstveni dom, banka, lekarna, trgovine, ...)

Možnost menjave za novo 1,5, 2, 2,5 ali 3 sobno stanovanje v Celju ali okolici.

Vseljivo: po dogovoru

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lega, novejša izdelava, nadstrešek, terasa, balkon, zimski vrt, garaža, prostornost zemljišča in večja kvaliteta bivanja

Nudimo:  urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.